Photo: Tino Juric/PIXSELL

Veliki propust ‘Bilih’: Hajduku nije bio dovoljno dobar pa je otišao u Leicester (FOTO)

Autor: Bruno Herljević

Prvaci Premiershipa ponudili su mu jednogodišnji ugovor s klauzulom produljenja na još godinu dana.

Austrijski mladi reprezentativac David Domej, potpisao je za Hajduk prije dvije godine, ali nije se uspio nametnuti trenerima niti doći do prve momčadi ‘Bilih’. Hajduk ga je ovoga ljeta odlučio otpustiti, ali jamačno se nitko nije nadao da će mladi igrač na kraju završiti u redovima aktualnog prvaka Engleske.

Posljednjeg dana prijelaznog roka 20-godišnji centralni branič Domej, pronašao je novu momčad, odnosno, potpisao je za Leicester. Prvaci Premiershipa ponudili su mu jednogodišnji ugovor s klauzulom produljenja na još godinu dana. Za početak trenirat će s momčadi do 23 godine.

Hoće li se u Leicesteru nametnuti vidjet ćemo ove godine, a uspije li se probiti do A momčadi, u Hajduku će sigurno nekoliko ljudi dobiti naglu glavobolju.

New club Leicester City… #happytobeaFOOX

Fotografiju objavljuje David Domej ???? (@domeeej)




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.