Veliki povratak Marka Livaje: Zločesti dečko hrvatskog nogometa dvama golovima ušutkao Mestallu (VIDEO)

Autor: Bruno Herljević

Nekada najtalentiraniji mladi igrač, promijenio je do sada već šest klubova, a iako je silno talentiran, zbog svojeg osebujnog karaktera nailazio je na probleme.

U posljednjoj utakmici prvog kola Primere, Las Palmas je šokirao Valenciju na Mestalli s visokih 4:2. Male su se šanse davale tek pridošlom Las Plamasu, odnosno, Valencija je bila u očima gotovo svih, veliki favorit ove utakmice.

Ipak, ova utakmica ima poseban značaj jer je dva gola zabio hrvatski napadač Marko Livaja (22). Nekada najtalentiraniji mladi igrač, promijenio je do sada već šest klubova, a iako je silno talentiran, zbog svojeg osebujnog karaktera nailazio je na probleme s trenerima i suigračima. No, čini se kako se u Las Plamasu skrasio.

Već u šestoj minuti povela je Valencija, Parejo je izveo korner, a Santi Mina glavom zabio pod prečku za 1:0. Las Plamas je uzvratio u 16. minuti golom Marka Livaje na centaršut Michela. U 24. minuti zabio je Jonathan iz penala, a već u 31. minuti Nabil El Zahar nabacuje na glavu Boatenga koji spretno zabija za visokih 3:1. Samo tri minute kasnije Valencija smanjuje na 3:2 preko Santija Mine.

Valencije je još opasnije prijetila u 70. minuti kada je Alcacer opalio i pogodio prečku. Mučila se Valencija i hvatala rezultat, ali Las Palmas se dobro branio. No, na koncu utakmice Marko Livaja šalje poruku ‘Šišmišima’ i poručuje tko je glavni na terenu. Livaja je sam prošao i pucao unutar šesnaesterca. Vratar Ryan nije uspio skinuti, a lopta je završila u donjem lijevom kutu.

Ne treba posebno opisivati sve raskoši Livajina talenta, one su vidljive u snimci utakmice, a jedino čemu se možemo nadati jest da će zadržati dobru formu i nastaviti održavati dobar odnos s klubom.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.