Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

VELIKI IZAZOV ZA RIJEČANE: ‘Ne smijemo se bojati, mi smo prvaci Hrvatske i tako se moramo postaviti’

Autor: B.H.

Rijeka na svojem kontu već ima četiri pobjede pa vlada dobra i pozitivna atmosfera, a to je važno jer pred prvacima Hrvatske je najvažniji okršaj u novoj sezoni i svakako najteži.

Nogometaši Rijeke doputovali su u Salzburg gdje će igrati protiv istoimenog kluba u prvom ogledu trećeg pretkola Lige prvaka. Kratkih 40 minuta leta iz Zračne luke Rijeka na Krku do Salzburga prošlo je bez uzbuđenja, a nogometaše Rijeke dočekalo je ugodnih 18 stupnjeva.

Rijeka je sjajno otvorila sezonu i nastavila s dobrim partijama s kojima je završila prošlu, šampionsku, sezonu. Rijeka na svojem kontu već ima četiri pobjede pa vlada dobra i pozitivna atmosfera, a to je važno jer pred prvacima Hrvatske je najvažniji okršaj u novoj sezoni i svakako najteži.

“Šanse su 50:50. Salzburg je prvak Austrije, mi Hrvatske i tako se moramo i postaviti. Ne smijemo se bojati nikoga. Ne smijemo podcjenjivati Salzburg, ali ne treba ih ni precjenjivati”, ustvrdio je Marko Vešović uoči prve utakmice trećeg pretkola Lige prvaka.

“Odlična su ekipa, ali idemo ostvariti dobar rezultat pred uzvrat. Svaki gol u gostima puno bi nam značio”, zaključio je Crnogorac, stoji na službenoj stranici kluba.

Autor:B.H.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.