Photo: Marko Prpic/PIXSELL

VELIKA ČISTKA U JEDNOM DANU: Nakon Peteva, Dinamo napustio i Sammir!

Autor: Bruno Herljević

Realno, ni Sammir ni Petev nisu zadovoljili i potez kluba nije šokantan već je očekivan i možda dolazi s blagim zakašnjenjem.

Prije pola godine Dinamo i pojedini mediji, predstavili su Sammira kao najveće pojačanje u proteklih par godina, a danas je čovjek sporazmuno raskinuo ugovor s klubom. Nakon što su odlučili prekinuti trenerski odnos s Ivajlom Petevom i angažirati Marija Cvitanovića za novog stratega, u istom su danu čelnici Dinama otpravili najskupljeg nogometaša u klubu.

Realno, ni Sammir ni Petev nisu zadovoljili i potez kluba nije šokantan već je očekivan i možda dolazi s blagim zakašnjenjem.

“GNK Dinamo i Sammir sporazumno su raskinuli suradnju i 30-godišnji Brazilac od četvrtka, 13. srpnja nije igrač modrog kluba. Sammir će karijeru nastaviti u kineskom drugoligašu Wuhan Zall FC. Želimo mu puno sreće i uspjeha u nastavku karijere”, poručili su iz kluba.

Bivši hrvatski reprezentativac u siječnju je raskinuo ugovor s kineskim Jiangsu Sunningom nakon tri, relativno neuspješne, sezone i došao u Dinamo odrekavši se statusa jednog od najplaćenijih hrvatskih igrača. Sammir je u Dinamu trebao zaraditi dva milijuna eura u dvije sezone, ali “preživio” je tek malo manje od pola sezone. No, Sammir se opet vraća u nogometni “El Dorado” i zaigrat će za kineskog drugoligaša Wuhan Zall FC. Sretno!

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.