Foto: NK Varteks Varaždin
Foto: NK Varteks Varaždin

VARTEKS SLAŽE UBOJITU EKIPU ZA POVRATAK U PRVU LIGU: Doveli bivšeg igrača Borussije Dortmund!

Autor:

Moramo priznati kako Varteks već sada gradi respektabilnu momčad koja bi, nastave li ovakvim ritmom, kroz par sezona mogla dogurati nazad do Prve HNL.

Hrvatski trećeligaš NK Varteks iz Varaždina i dalje nastavlja s ojačavanjem momčadi. Posljednje u nizu pojačanja je 20-godišnji vezni igrač Domagoj Drožđek, bivši igrač Borussije Dortmund i U-19 hrvatske reprezentacije. Domagoj je inače dijete Varteksa iz kojeg je prešao u Dinamo, da bi u 2013. godini otišao u Borussiju Dortmund odakle se ovoga ljeta ponovo preselio u klub u kojem je i ponikao, Varteks.

Moramo priznati kako Varteks već sada gradi respektabilnu momčad koja bi, nastave li ovakvim ritmom, kroz par sezona mogla dogurati nazad do Prve HNL. Varaždinci su se ovoga ljeta već pojačali Goranom Mujanovićem, Ivanom Conjarom, Dinom Kresingerom, Ivanom Režićem i već legendarnim Nikolom Šafarićem. Još ranije su momčad pojačali Dario Jertec i Luka Jagačić.

Varteks je uvjerljivo startao u sezonu, svladali su momčad Belišća s 2:0, a sada ih u drugom kolu čeka utakmica protiv Bedema.

Autor:

ZADNJE VIJESTI