FOTO: FaH

Utučenom treneru Hajduka novinari kliještima izvlačili riječi iz usta

Autor: Andrija Kačić Karlin

"Da mi je netko prije par tjedana rekao da će mi se ovo dogoditi, da ću osvojiti duplu krunu, ne bih mu vjerovao”, rekao je Bjelica

Novi Dinamov trener, Nenad Bjelica koji se spletom okolnosti može pohvaliti dvostrukom krunom nakon finala u Vinkovcima je rekao:

„Jako sam sretan zbog ove pobjede u Kupu. Bili smo bolji za taj gol, dok je Hajduk bio dobar suparnik. Na kraju nas je sreća poljubila, ali bez toga nema ništa u nogometu. Osobno, u dvije godine jako nesretnih poraza, danas mogu slaviti zajedno s igračima i ljudima koji vole Dinamo”.

Na pitanje hoće li i ovu medalju pokloniti kao što je poklonio prethodnu, odgovorio je:

„Ovo je medalja za Marija Cvitanovića, on će dobiti moju medalju, zahvaljujem njemu i Nikoli Jurčeviću koji je u polufinalu suvereno svladao Rijeku’. Imao sam dosad tragikomičnih utakmica s mojim bivšim klubom, ali vjerovao sam u dečke koji su reagirali pozitivno. Ekipa je dosta psihički pala, ali u posljednjih dva tjedna uspjeli smo podići igrače na nivo da se bore, dali su sve od sebe na terenu. Hvala svim navijačima koji su nas bodrili. Posvećujem ovo svojoj obitelji koja se jako puno odriče. Da mi je netko prije par tjedana rekao da će mi se ovo dogoditi, da ću osvojiti duplu krunu, ne bih mu vjerovao”.

Željko Kopić bioje vidno utučen, jedva da mu se razgovaralo…

„Bila je to dobra dobra utakmica. Dali smo sve od sebe, ali nismo uspjeli zabiti. Čestitam Dinamu na naslovu. Primili smo gol iz velike greške. To je nogomet, događa se. Treba Savvasu dati podršku”.

Uslijedilo je pitanje u arbitraži suca Zebeca.




„Mislim da nisu baš bile dvojbene. Ne bih se miješao, mislim da svatko radi najbolje što može. Znam da se u Hajduku trofeji očekuju, Hajduk je veliki klub i to tako treba biti”, sve je što je rekao gubirnik Željko Kopić.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.