Screenshot

Uhićen jedan od napadača na Brunu Marića! (VIDEO)

Autor: Bruno Herljević

Napala ga je grupica maskiranih osoba i nanijela mu teške tjelesne ozljede. Ipak, jedan napadač nije uspio pobjeći, odnosno, policija ga je uspjela uhititi.

Hrvatski nogometni sudac, Bruno Marić, pretučen je u utorak poslijepodne za vrijeme ručka u restoranu u Stobreču. Napala ga je grupica maskiranih osoba i nanijela mu teške tjelesne ozljede. Mariću je ukazana liječnička pomoć, a na koncu je iste večeri izašao iz bolnice. Ipak, jedan napadač nije uspio pobjeći, odnosno, policija ga je uspjela uhititi.

U priopčenju policije stoji sljedeće: “Policijski službenici dovršili su kriminalističko istraživanje nad 22- godišnjakom. Sumnjiči se da je jučer, 11. listopada, oko 15. 30 sati u ugostiteljskom objektu u Mornarskoj ulici u Stobreču zajedno s još nekoliko, za sada nepoznatih osoba, tjelesno ozlijedio 44-godišnjaka. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni 22-godišnjak dovest će se policijskom pritvorskom nadzorniku, a zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo teške tjelesne ozlijede u pokušaju, nadležnom državnom odvjetništvu podnijet će se kaznena prijava. U odnosu na događaj daljnje kriminalističko istraživanje, u cilju utvrđivanja identiteta i pronalaska ostalih počinitelja, se nastavlja”.

Bruno Marić napustio je još u utorak navečer, a oko vrata je imao Schanzov ovratnik i povez na potiljku. Pretrpio je brojne ozljede, ima dosta hematoma, ogrebotina, ali najviše je stradala glava na kojoj ima oveći hematom.

Dobio je dosta batina i po rukama kada se branio od udaraca šipki i boksera, a bolnicu je napustio, malo teturajući, u policijskom vozilu, a na koncu je i napustio Split.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.