Facebook.: Fiorentina: Photo: Gabriele Maltinti

Ubojiti Kalinić hat-trickom i asistencijom donio veliku pobjedu Fiorentini, Inter opet ‘kiksao’ (VIDEO)

Autor: Bruno Herljević

Kalinić je ovoga tjedna zabio Liberecu dva gola, što znači kako je u četiri dana, u dvije utakmice, zabio pet golova! Izborniče, nadamo se da ste gledali...

U devetom kolu talijanske Serie A, Fiorentina je na krilima ubojitog hrvatskog asa Nikole Kalinića svladala Cagliari u gostima s 5:3. Sjajni Kalinić upisao hat-trick i asistenciju!

Viole su već u drugoj minuti susreta primile gol, Di Gennaro je bio strijelac, ali već u 20. minuti počinje Kalinićev ‘show’, na ubačak Tella, Kale pogađa za 1:1. Preokret se čekao samo šest minuta, Kalinić je asistirao Bernardeschiju za 2:1, a isti igrač podiže na 3:1 u 32. minuti.

U 40. minuti Kalinić ponovo zavija, bio je to sjajan udarac iz daljine. Svoj hat-trick zaključio je glavom u 53. minuti. Cagliari je golom Capuana smanjio na 5:2 u 61., a Boriello je na 5:3 postavio u 77. minuti.

Kalinić je ovoga tjedna zabio Liberecu dva gola, što znači kako je u četiri dana, u dvije utakmice, zabio pet golova! Izborniče, nadamo se da ste gledali…

Spomenimo kako su Badelj i Milić susret odgledali s klupe.

Atalanta – Inter 2:1




Inter se vratio na stari kolosijek, odnosno, upisao je novi poraz. U početnom sastava igrala su oba naša reprezentativca, Perišić i Brozović. Atalanta je povela već u 10. minuti preko Masiella, a Eder je izjednačio golom iz slobodnjaka u 50. minuti. Spomenimo kako se Brozović piše kao asistent jer je dotaknuo loptu prije Ederove bombe. Marcelo je u 62. minuti izašao, a u 87. minuti Inter pada. Pinilla je iz jedanaesterca dobio vodstvo Atalanti. Nakon ove utakmice Nerazzurri su 13. momčad Serie A.

Crotone – Napoli 1:2




Napoli je u gostima svladao Crotone. Callejon je doveo goste u vodstvo i 17. minuti, a od 31. minute Napoli je igrao s igračem manje. Ipak i tako hendikepirani dolaze do prednosti od 2:0, zabio je Maksimović u 34. minuti. Domaća momčad smanjila je tek u 89. minuti preko Rosija, ali bilo je prekasno za nešto više. Strinić je odradio svih 90 minuta, a Rog je odgledao susret s klupe.

Empoli – Chievo 0:0

Torino – Lazio 2:2

Torino je sjajno počeo i okrunio dobru igru pogotkom u 20. minuti, zabio je Falque, Lazio je poravnao tek u 71. minuti preko Immobilea, a preokrenuo je Murgia golom u 84. minute. Felipe Anderson upisao je dvije asistencije za Lazio. Na koncu je Ljajić iz jedanesterca donio izjednačenje Torinu.

Udinese – Pescara 3:1

Bianconeri dolaze do vodstva u devetoj minuti preko Thereaua koji zabija iz penala, isti igrač povisuje u drugom poluvremenu u 71. minuti. Gostiju smanjuju preko Aquilanija u 74., a Duvan Zapata zabija za 3:1 u 93. minuti ponovo iz penala.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.