U Primeri pao ‘kung-fu’ pogodak: Bivša zvijezda Milana zabila ludi gol nakon atraktivne akcije (VIDEO)

Autor: Bruno Herljević

U utakmici Las Palmasa i Villarreala, nekadašnja zvijezda Milana, Kevin Prince Boateng zabio je iz voleja nakon prekrasne akcije.

U devetom kolu Primere pao je možda i najatraktivniji pogodak ove sezone. U utakmici Las Palmasa i Villarreala, nekadašnja zvijezda Milana, Kevin Prince Boateng zabio je iz voleja nakon prekrasne akcije. Las Palmas je načeo domaćina nakon pola sata igre. Pokušat ćemo riječima opisati ovu akciju, iako je najbolje pogledati snimku. S ruba šesnaesterca doletio je lagani centaršut na Tananasua koji je bio na rubu peterca, potom je Tananasu u skoku petom proigrao Boatenga u sredinu, a ovaj je ‘kung-fu’ udarcem zabio loptu u mrežu.

Ma jednostavno pogledajte sami…

Villarreal je na koncu izjednačio u 64. minuti iz penala, a zabio je Sansone, a u samom finišu utakmice Žuta podmornica ipak preokreće rezultat, zabio je Bakambu u 91. minuti za 2:1.

Malaga je u isto vrijeme u potpunosti nadigrala Leganes s 4:o. Mrežu gostiju načeo je Jony iz penala u 40. minuti, a dvije minute nakon toga Castro diže na 2:o. Golijada se nastavila u 57. minuti kada je zabio Ramirez, a konačnih 4:0 postavio je Camacho u 92. minuti.

U ranije odigranim ogledima, Dinamov protivnik u Ligi prvaka nadigrao je na svojem terenu Atletico Madrid s 1:0. Sampaolijeva momčad slavila je pogotkom N’Zonzija iz 73. minute.

U podnevnom dvoboju između Celte i Deportiva, pobjedu je odnijela Celta i to s čak tri gola razlike, završilo je 4:1. Mallo je zabio u 32. minuti za domaćina, poravnao je pet minuta kasnije Albentosa, a u drugom poluvremenu Aspas je s dva gola (60′ i 83′) i Orellana s jednim (78′) doveo Celtu do visoke pobjede.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.