Photo: Miranda Cikotic/PIXSELL

U HAJDUKU MALO PREPOZITIVNA ATMOSFERA? Pušnik puca od samopouzdanja, najavio pobjedu

Autor: Bruno Herljević

Hajduk u pripremnim ogledima sa Splitom, Slavijom i Junakom baš i nije oduševio.

Hajduk večeras, u četvrtak, u 20 sati, otvara novu sezonu protiv rumunjskog kluba Iasija, a uoči utakmice pred novinare stali su trener Marijan Pušnik i branič Zoran Nižić. Otkako je došao u Hajduk, Pušnik je dobio krila i nevjerojatno samopouzdanje, ali Hajduk u pripremnim ogledima sa Splitom, Slavijom i Junakom baš i nije oduševio. Momčad je djelovala na momente neorganizirano i u realizaciji vrlo blijedo. Ipak, Pušnik je uoči kvalifikacijske utakmice za Europksu ligu pucao od samopouzdanja.

“Nadam se da će moj tim kao i tim Iasija priuštiti gledateljima zadovoljstvo sutra i da će biti zadovoljni igrom, te da će vidjeti golove, iako znam da domaći igraju više ‘na nulu’. Optimizam je način mog života, da nisam optimist, ne bih bio ni trener. Nikad nisam došao izgubiti utakmicu. Moja momčad je mlada, zato zračim optimizmom, a njega treba prenijeti na igrače. Meni je svaki poraz šok”, rekao je Pušnik.

O slabostima protivnika nije htio govoriti. “Ako sam vidio koju, sigurno vam neću reći”, kazao je Pušnik.

Pušnik je prenio svoj optimizam na igrače, a to je potvrdio Nižić koji se nada da će Hajduk barem zabiti gol.

“Čeka nas tvrda i teška utakmica. Iasi je dobra ekipa, pogotovo na domaćem terenu. Dobru smo analizu napravili, primaju jako malo golova kod kuće. Dat ćemo sve od sebe da konkretiziramo svaku našu priliku i zabijemo pogodak. Ne bojimo se ničega, poštujemo svakoga. Naša najjača strana je zajedništvo, borimo se svi jedan za drugog. Ne bih htio prognozirati, ali ako mislimo proći, moramo pokazati da smo bolji.”

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.