Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

U Dinamu je razočarao, a Britanci ga svrstali među deset najboljih na svijetu!

Autor: Bruno Herljević

"Igrao je za sve uzraste hrvatske reprezentacije, a za njega je Chelsea u ljetnom prijelaznom roku nudio 3.5 milijuna eura", stoji u opisu Mirrora.

Britanski Mirror sastavio je popis od najboljih četrdeset mladih nogometaša, a logično je započeli su s vratarima, odnosno s njih deset najboljih na svijetu. Među njih se ugurao, vjerovali ili ne mladi 18-godišnji Dinamovac Adrian Šemper.

“Šemper je igrao za sve uzraste hrvatske reprezentacije, a za njega je Chelsea u ljetnom prijelaznom roku nudio 3.5 milijuna eura. Ipak, Dinamo ga je uspio zadržati i sada je prvi vratar momčadi (članak je pisan ranije), a igrao je i u Ligi prvaka. Od Šempera se očekuje da će u budućnosti braniti i za A reprezentaciju Hrvatske”, piše Mirror.

Šemper je danas ipak drugi vratar Dinama zbog serije loših obrana u proteklih nekoliko utakmica, a zamijenio ga je mladi Livaković koji je branio sjajno u derbiju protiv Hajduka.

Uz Šempera tu su i:

Fabrizio Alastra (19), Talijan, član Palerma na posudbi Materi.

Bingourou Kamara (19), Francuz, član Toursa.

Bartlomiej Dragowski (19), Poljak, član Fiorentine.




Vanja Milinković-Savić (19), Srbin, član Lechije Gdansk.

Gianluigi Donnarumma (17), Talijan, član Milana.

Mike Svilar (17), Belgijac, član Anderlechta.




Alex Meret (19), Talijan, član Udinesea na posudbi u SPAL-u.

Alban Lafont (17), Francuz, član Toulousea.

Paul Bernardoni (19), Francuz, član Bordeauxa.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.