Facebook: Galatasaray (Official)

TUDOR PREPORODIO GALATASARAY! Prije par tjedana zazivali su njegov otkaz, a danas je priča drugačija

Autor: Bruno Herljević

Klub je u trenutku njegova dolaska bio na četiri boda od prvog mjesta, a mjesec dana kasnije 'kasnio' je već deset bodova

Hrvatski strateg Igor Tudor, nastavlja s odličnim poslom na klupi Galatasaraya. U nedjelju je na gostovanju od Bursaspora slavio s 2:1 i to nakon što je na poluvremenu njegova momčad gubila s 1:0. Tudor je tako odlično iskoristio kiks Bešiktaša u derbiju protiv Fenerbahčea i pobjegao im na tri boda prednosti.

Odlične su to vijesti s obzirom na to da je Tudor otkako je preuzeo zimu Galatu već nekoliko puta bio na rubu otkaza. Klub je u trenutku njegova dolaska bio na četiri boda od prvog mjesta, a mjesec dana kasnije ‘kasnio’ je već deset bodova. U svibnju se govorilo da Tudor neće dočekati novu sezonu, ali dočekao je, no, nova sezona startala je jednako loše. Katastroflano štoviše jer Galatasaray je ispao iz Europske lige od švedskog Ostersundsa. Uz sve to Tudor je iz momčadi potjerao najveću zvijezdu, Wesleyja Sneidjera. Tada su već i mediji i navijači zazivali smjenu hrvatskog stratega, ali on je garantirao konkretnije rezultate u ligi i na koncu preživio.

Galatasaray trenutno ima pet pobjeda i jedan remi, a igra im danas izgleda puno konkretnije i opasnije. Galata je izgleda preporođena momčad, imaju 16 bodova iz šest kola, primili su najmanje golova i čini se kako bi ove sezone zaista mogao isporučiti ono što je obećao, a to je naslov prvaka u Turskoj.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.