Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

TRENER DINAMA IMA ŽESTOKU PORUKU: ‘Ja možda jesam ku*čevit jer želim samo pobjede’

Autor: Bruno Herljević

Što se tiče suđenja, a bilo je dvojbenih situacija s obje strane, nije htio previše komentirati jer je bio pod dojmom.

Glavni trener Dinama Mario Cvitanović održao je medijsku konferenciju nakon neodlučenih 2:2 na Poljudu protiv Hajduka.

“Prvo poluvrijeme nismo igrali nogomet i nismo došli na utakmicu. To sam jasno rekao igračima na poluvremenu i nakon utakmice. Međutim u nastavku smo igrali muški i tako moramo igrati. Apsolutno ne mogu biti zadovoljan igrom u prvom dijelu susreta jer mi nismo igrali nogomet. Nismo se pridržavali onoga što smo pripremali, izgubili smo puno duela i ničijih lopti, nismo radili stvari niti u fazi napada koje smo trebali. U drugom dijelu smo okrenuli utakmicu, promijenili smo sustav i promjenili neke stvari koje smo trenirali uoči utakmice. Tad smo definitivno bili bolji protivnik. Stvorili smo i dosta prilika, bili kvalitetni te je to izgledalo upravo onako kako trebamo igrati”, izjavio je trener i napomenuo…

“Ponavljam još jednom, nisam zadovoljan prvim poluvremenom i tako Dinamo ne smije igrati! U utakmice moramo ulaziti kao i u drugom poluvremenu, razlog tome možemo tražiti u neiskustvu, mladosti i u agresiji Hajduka. Međutim ako smo Dinamo i želimo osvojiti naslov prvaka, moramo u svaku utakmicu ulaziti kao u drugo poluvrijeme”, izjavio je Cvitanović.

Što se tiče suđenja, a bilo je dvojbenih situacija s obje strane, nije htio previše komentirati jer je bio pod dojmom.

“Treba potencirati nogomet, a ne suđenje. Ja sam možda i kur*evit jer želim samo pobjede, ali moramo biti pametniji kad povedemo i onda ne bi bilo onog penala”, završio je.

Na koncu je poručio i kako želi još ovakvih derbija. “Želim igrati u ovakvoj atmosferi i protiv ovakvog protivnika svaku utakmicu, ali i želim pobijediti svaku utakmicu. Došli smo s tim ciljem. Daj Bože više ovakvih derbija, smatram da bi hrvatski nogomet bio kvalitetniji i bolji”, završio je trener.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.