TRANSFERI KOJI VRAĆAJU WEST HAM U ŽIVOT ILI…? Bilić lovi dvojicu otpisanih igrača Chelseaja

Autor: Bruno Herljević

Obojica su u zalasku karijere, obojica su veoma skupi igrači koji su donedavno uživali statuse zvijezda i vjerojatno se još nisu riješili tog epiteta.

Premda je još pitanje hoće li dočekati zimu u West Hamu, Slaven Bilić ipak razmišlja o pojačanjima. Posljednje informacije otočih medija govore kako hrvatski strateg u svojim redovima želi španjolskog reprezentativca Cesca Fabregasa koji trenutno ne uživa povjerenje Antonia Contea u Chelseaju. Fabregas je na pragu 30. godine života i nikako mu ne odgovara grijanje klupe pa bi tako mogao napustiti redove ‘Bluesa’.

Fabregas je skupio tek jedan nastup za Chelsea ove sezone, a Conte ga jednostavno ne vidi u svojim taktičkim zamislima, no Bilić očito vidi. Vjerojatno West Ham ne bi išao tako daleko da kupuje Fabregasa koji ima plaću od 180 tisuća eura, već bi vjerojatno Cesc došao na posudbu i to pod uvjetom da Chelsea snosi dio troškova.

No, Fabregas nije jedini član Chelseaja kojeg Bilić želi u West Hamu, na popisu želja našao se i srpski reprezentativac Branislav Ivanović. Ni Ivanović baš nije u takičkim idejama Contea, a Bilić bi dolaskom Srbina konačno dobio stabilnog beka.

Ipak, treba se pitati jesu li Ivanović i Fabregas, ma kolika su to nogometna imena, zapravo pojačanja West Hamu. Obojica su u zalasku karijere, obojica su veoma skupi igrači koji su donedavno uživali statuse zvijezda i vjerojatno se još nisu riješili tog epiteta. Mogao bi to biti dvosjekli mač pogotovo ako Čekičari kupe jednog od spomenute dvojice nogometaša, a Bilić bi opet mogao dobiti po prstima ako se pokaže da je posudio igrača koji nije oplemenio momčad.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.