TRAGIČNA SMRT: Utopio se bivši igrač Dinama!

Autor: Bruno Herljević

Na bazenu se zatekla i jedna medicinska sestra iz Viškova koja je nesretnom Janjaninu pokušala pružiti pomoć, ali mu nije bilo spasa.

Na bazenu u toplicama Lešće, preminuo je 63-godišnji Željko Janjanin, jedan od najpoznatijih nogometaša iz Karlovca. Janjanin je još tamo 70-ih i 80-ih godina 20. stoljeća igrao za Karlovac, Dinamo, kruševečki Napredak, Rijeku i nekoliko austrijskih klubova.

Nakon što je završio s nogometaškom karijerom radio ja kao trener u Austriji, a prije dvije godina vratio se u Gornje Dubrave kod majke. Janjanin je bio član kluba veterana i bio je redovan na druženjima bivših nogometaša.

Radio Mrežnica javlja kako je Janjanin preminuo sinoć pred samo zatvaranje bazena u Lešću te kako mu je odjednom pozlilo i samo je potonuo. Na bazenu se zatekla i jedna medicinska sestra iz Viškova koja je nesretnom Janjaninu pokušala pružiti pomoć, ali mu nije bilo spasa.

Njegov brat Rajko također je poznati bivši nogometaš koji je isto tako nastupao za Dinamo, te Crvenu zvezdu i grčki AEK, a bio je i reprezentativac Jugoslavije.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.