FACEBOOK

TRAGEDIJA U ZADRU! Tužna vijest odjeknula gradom: Vratar preminuo nakon utakmice

Autor: Bruno Herljević

Jurjević je branio za niz klubova u drugoj i trećoj hrvatskoj ligi, a informacija je objavljena na službenoj Facebook stranici Treće HNL Jug.

Iz Zadra stiže tužna i tragična vijest. Preminuo je nogometni vratar Antonio Jurjević. Jurjević je branio za niz klubova u drugoj i trećoj hrvatskoj ligi, a informacija je objavljena na službenoj Facebook stranici Treće HNL Jug.

“Tužna i šokantna vijest dolazi iz Zadra, bivši golman niza klubova u Drugoj i Trećoj HNL te Zadarskoj ŽNL, Antonio Jurjević iznenada je sinoć preminuo nakon utakmice malog nogometa. Dva njegova brata, Karlo i Josip igrači su Zadra te njima i obitelji ovim putem izražavamo sućut”, stoji na stranici.

Jurjević je u 27. godini života preminuo iznenada nakon jedne malonogometne utakmice, a uzrok smrti za sada je još nepoznat.

Inače, Jurjević je karijeru započeo upravo u Zadru, a branio je za Novalju, Primorac, Zelinu, Raštane…

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.