Photo: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Photo: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

TOTALNA RASPRODAJA MOŽE POČETI: Zdravko Mamić izvjesio minimalnu cijenu za Roga!

Autor:

Pjaca je otišao, za Roga je poznata cijena, a Ante Ćorić sve više pokazuje nezadovoljstvo zbog manje minutaže.

Bivši izvršni predsjednik Dinama, a danas savjetnik, Zdravko Mamić, održao je u četvrtak 21. srpnja u 13 sati izvanrednu tiskovnu konferenciju u kojoj je uglavnom govorio o, kako on kaže, političkom i medijskom progonstvu i o navodnom naručivanju ubojstva državnog odvjetnika Dinka Cvitana. No, konferenciju je u jednom trenutku presjekao zanimljivom informacijom vezanom za Marka Roga, iako je izričito naglasio kako njegovo obraćanje neće imati veze sa Dinamom, odnosno, nogometom.

Jasno je kako je Mamić, iako više nije službeno u Dinamu i dalje siva eminencija kluba, što znači da i dalje diktira, odnosno, upravlja poslovanjem kluba. Objavio je tako, usred svojeg ‘urbi et orbi’ obraćanja, kako je Rog na prodaju, a cijena za njega je minimalno 15 milijuna eura. Već se neko vrijeme priča o odlasku Marka Roga, a do sada je Napoli pokazivao najviše interesa, no, Dinamo je ponudu od deset milijuna eura glatko odbio. Nagađalo se kako bi se cijena mogla kretati oko 15 milijuna eura, ali Mamić je do sada šutio.

No, sada kada je minimum za licitaciju poznat, uskoro će vjerojatno netko i pokucati na vrata jer se rijetko dogodi da Mamić javno obznani za koliko je spreman prodati nekog igrača. Hoće li po Roga krenuti Napoli ili netko drugi, sasvim je svejedno, ali čim je Mamić izgovorio kako Rog ima svoju cijenu to automatski znači kako bi uskoro mogao otići iz Dinama.

Pjaca je otišao, Rog je kako vidimo na dobrom putu da ode, a Ante Ćorić sve više pokazuje nezadovoljstvo zbog manje minutaže. Nažalost, iz toga možemo iščitati jedino to da Dinamo nema apsolutno nikakve ambicije za rezultatom u Europi, odnosno, da će se i ove sezone ganjati samo Rabuzinovo sunce i novi naslov Prve HNL. Nadasve neambiciozno.

>>> PODACI O KOJIMA SVI ŠUTE: Mamić u Dinamo donio gotovo 200 milijuna eura, a klub krpa kraj s krajem

>>> MODRI OSTAJU BEZ DRAGULJA: Znači li Ćorićeva gesta nakon utakmice da je završio s Dinamom?

Autor:

ZADNJE VIJESTI