Torcida prozvala Kolindu: Jeste li i Vi puhali, poštovana predsjednice?!

Autor: I.K.

Torcida je javno upitala Kolindu "je li i ona puhala", s obzirom na to da su prije utakmice članovi Torcide preventivno privedeni i podvrgnuti alkotestiranju.

Na službenom Facebook profilu Torcide objavljena je fotografija sa sinoćnje utakmice Hrvatske i Norveške, a na kojoj se vidi kako predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović pije pivo. Nezadovoljna postupanjem policije, Torcida je javno upitala Kolindu “je li i ona puhala”, s obzirom na to da su prije utakmice članovi Torcide preventivno privedeni i podvrgnuti alkotestiranju.

Evo što piše na Facebooku Torcide:

Članak 39. Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima.

(1) Novčanom kaznom od 2.000,00 do 15.000,00 kuna ili kaznom zatvora u trajanju do 30 dana kaznit će se za prekršaj fizička osoba koja:

2. pokuša unijeti ili unese u športski objekt alkoholna pića, drogu, pirotehničko sredstvo, oružje ili drugo sredstvo pogodno za nanošenje ozljeda ili za stvaranje nereda i nasilja (članak 4. stavak 1. podstavak 2.),

3. pokuša ući, dođe ili boravi na prostoru športskog objekta u alkoholiziranom stanju iznad 0,50 g/kg, odnosno odgovarajući iznos miligrama u litri izdahnutog zraka (članak 4. stavak 1. podstavak 3.)

Poštovana gospođo predsjednice, svi naši članovi su preventivno privedeni i podvrgnuti alkotestiranju. Jeste Vi “puhali“?




Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.