Facebook, Torcida
Facebook, Torcida

TORCIDA ODGOVORILA NA PRIJETNJE TRENERU PUŠNIKU: Spremni smo se odmah obračunati s kriminalcima

Autor: I.K.

Za one koji ne znaju Pušnik je na presici pročitao pismo u kojem je progovorio o prijetnjama.

Izjava novog trenera Hajduka Marijana Pušnika kako mu određene osobe prijete jer se ne slažu s njegovim izborom igrača u Hajduka Torcida je shvatila ozbiljno te je na svojim stranicama objavila priopćenej:

“KN Torcida ovim putem reagira na jučerašnju izjavu trenera Hajduka te obavještava sve navijače Hajduka kako Torcida neće dopustiti nikakve oblike prijetnji koje su upućene ljudima koji trenutno vode klub, a možda se pojavljuju u procesima dovođenja igrača u Hajduk.

Borba za pošteno i transparento poslovanje Hajduka je trajala godinama te smo se sa svim oblicima kriminalnog načina poslovanja u procesu dovođenja i/ili prodaje igrača Hajduka spremni obračunati odmah i bez milosti za pojedince ili grupu ljudi koja privatni interes stavlja ispred interesa Hajduka.

Hajduk živi vječno!”, piše u priopćenju.

Za one koji ne znaju Pušnik je na presici pročitao pismo u kojem je progovorio o prijetnjama:

“O igračima isključivo odlučujemo Mario Branco i moja malenkost. Sve pozitivne i negativne stvari idu nama na račun. Ne ulazi se u Hajduka više preko strica, babe, menadžera. U Hajduk se neće ući s prijetnjama. Danas neću konkretno, sve sam prijavio u klub, ali ako se ponovi, sve ću snimiti i prijaviti dalje. Riječ je o prijetnjama vezanima uz dovođenje igrača.

Autor: I.K.

ZADNJE VIJESTI