TKO TEBE PETARDOM TI NJEGA… Lewandowski zamalo stradao od topovskog udara, a onda se majstorski osvetio (VIDEO)

Autor: Bruno Herljević

Poljska je branila jedan korner prilikom rezultata 1:0, a onda je tik kraj Lewandowskog doletio topovski udar bačen s tribina.

Jedan od najubojitijih napadača svijeta, Poljak, Robert Lewandowski zamalo je stradao u ogledu njegove države protiv Rumunjske u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Rusiji. Utakmica se odigrala na Nacionalnoj areni u Bukureštu, a navijači su još jednom bili centru pažnje. Izbili su neredi, a bilo je dosta i previše pirotehnike. Još se te baklje i petarde nekako mogu ‘prožvakati’ ako ne završe na terenu, ali obično završe pa je tako i na toj utakmici na travnjak pao topovski udar koji je zamalo ozlijedio Lewandowskog.

Poljska je branila jedan korner prilikom rezultata 1:0, a onda je tik kraj Lewandowskog doletio topovski udar bačen s tribina. Pirotehniča naprava eksplodirala mu je kraj noge, a Lewa je pao kao pokošen.

Poljski napadač i golgeter Bayerna, pokušao je upozoriti suca Damira Skominu na eksplozivni predmet, ali već je bilo prekasno. Lewandowski se srušio i rukama pokrio glavu. Liječnici su brzo stigli do Roberta, a susret je nakratko prekinut.

No, onda se probudio neki inat u Lewandowskom koji je odlučio nastaviti utakmicu, a zabio je preostala dva gola za visoku pobjedu Poljske od 3:0.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.