TKO SU ZAPRAVO ‘GROBARI IZ SPLITA’? Bivši MMA-a borci, zatvorski bjegunac…

Autor: Bruno Herljević

Premda se isprva mislilo kako su neredima na beogradskom derbiju sudjelovala šestorica Hrvata, Ministarstvo vanjskih poslova potvrdilo je četvoricu, ali neslužbena verzija je kako su u tučnjavi na stadionu JNA sudjelovala petorica, dok jedan uopće nije bio na stadionu, a svi su iz Splita.

Tko su zapravo oni? Zanimljivo je kako niti jedan od njih nema navijačku povijest, ali o njima se ponešto pisalo u medijima. A.F. je prije nekoliko godina bio u istražnom zatvoru zbog prebijanja jednog poduzetnika na Hvaru. S.M. je prije nekoliko godina pobjegao iz zatovra u kojem je služio troipolgodišnju kaznu, ali je uhvaćen u manje od 24 sata.

D.T. je MMA borac, doduše ne baš uspjeđan, ali u karijeri je bio prvak hrvatske u boksu i osvajač medalja na svjetskim prvenstvima u kickboxingu. J.P. također je splitski MMA borac, a on navodno nije niti bio na stadionu, ali je priveden s ostatkom ekipe s kojom je zajedno prešao granicu.

Ostali sudionici nemaju “poznatiji” background.

Svi ozlijeđeni Hrvati, osim A.F. koji je zaradio nagnječenje mozga i ostao na liječenju, napustili su beogradsku bolnicu u četvrtak bez znanja policije. Ipak, navodno su tijekom dana privedeni i u petak bi trebali biti saslušani pred istražnim sucem u Beogradu.

GROBARI OBJAVILI OSOBNU ISKAZNICU HRVATSKOG HULIGANA! Poznata imena svih šest Splićana!




KICKBOKSAČI IZ SPLITA UNAJMLJENI ZA MAKLJAŽU S GROBARIMA? Jedan je imao tetovažu Vodotornja




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.