Tko je tu više lud?! Trener Intera najavio preokret u ‘slučaju Brozović’

Autor: Bruno Herljević

Cijela ta situacija postaje pomalo konfuzna, te im treba, te im ne treba, te je važan, te je nevažan za momčad i to tako traje još od Mancinijeva mandata prošle sezone.

Hrvatski reprezentativac, Marcelo Brozović, ispao je iz momčadi Intera nedugo nakon što je klupu preuzeo nizozemski strateg Frank de Boer. Brozović je serijom ‘kikseva’ u ponašanju izgubio povjerenje de Boera, a posljednje najave vodile su u smjeru Brozovićeva odlaska iz Intera. Već su se pronašle nove destinacije poput Rome, Juventusa, Arsenala, ali na koncu se priča, po tko zna koji puta, promijenila.

Premda već neko vrijeme ne konkurira za prvu momčad Intera, štoviše nije ni na klupi, Brozović je odigrao dvije sjajne utakmice za reprezentaciju. Protiv Kosova i Finske, Brozović je bio u prvoj postavi na desnom krilu i upisao je dvije asistencije u drugom kolu protiv Kosovara. Sve je to zapelo za oko de Boeru kojemu nikako ne ide u Interu i vjerojatno je pitanje vremena kada će postati bivši, stoga ne čudi što je odlučio promijeniti ploču i malo pohvaliti Brozovića. Ipak, takav svestrani igrač potreban je svakoj momčadi pa tako i Interu koji ima velikih problema i trenutno je deveti u prvenstvu.

Pratio je Nizozemac Brozovića u reprezentacijskim utakmicama i bio je zadovoljan njegovim učinkom. “Sretan sam što je Brozović igrao dvije utakmice za Hrvatsku. Trebaju mu minute u nogama pa je važno da igra. Vidjet ćemo sada kakav će biti, po meni je on sjajan igrač koji može pomoći momčadi. Samo je pitanje vremena, on je naš igrač i najbolje je da igra,” rekao je de Boer.

Cijela ta situacija postaje pomalo konfuzna, te im treba, te im ne treba, te je važan, te je nevažan za momčad i to tako traje još od Mancinijeva mandata prošle sezone. Što se tiče samog Brozovića on je na terenu radi odličan posao, ali treneri očito ne mogu izaći na kraj s njegovim osebujnim karakterom, no, u nogometu je ipak najvažniji učinak na terenu, a Brozović ima rezultate…

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.