TEŠKI DANI ZA NIKU KRANJČARA: ‘Ma ovo je prava noćna mora… Najlakše bi bilo da odustanem’

Autor: Bruno Herljević

Danas, par mjeseci kasnije, Kranjčar je i dalje u fazi oporavka od ozljede prednjeg križnog ligamenta, a prema posljednjim informacijama neće se vratiti prije svibnja.

Prošlo je već pet mjeseci otkako je bivši hrvatski reprezentativac, Niko Kranjčar, izvan pogona. Niko se ozlijedio u listopadu prošle godine na treningu svog tada novog kluba, Rangersa, a s terena je izašao na nosilima s bolbom grimasom na licu.

Danas, par mjeseci kasnije, Kranjčar je i dalje u fazi oporavka od ozljede prednjeg križnog ligamenta, a prema posljednjim informacijama neće se vratiti prije svibnja.

“Ova ozljeda je prava noćna mora. Nema sumnje, ovo mi je najteža ozljeda u karijeri. Do sada sam najduže pauzirao oko dva mjeseca, a sada bi oporavak mogao trajati između šest i devet mjeseci”, kazao je Niko za klupsku televiziju.

“Oporavak je dugačak i samotan put, prepun uspona i padova. Najlakše bi bilo odustati, ali ja se ne želim tek tako predati. Uvijek postoji taj neki glas u glavu koji vam govori da izdržite, ali nije lako”, požalio se Kranjčar.

Najveća podrška su mu, kaže, djevojka, obitelj i prijatelji. “Ima dana kada je teško gledati utakmice, poželiš zaigrati. Ova ozljeda je baš frustrirajuća, ali imam dovoljno motiva da izdržim, važno je biti strpljiv. Trenutno sam na rehabilitaciji i vježbam, ali bitno je potpuno se oporaviti prije pravog treninga”, kazao je Niko.

Kranjčar je potpisao za Rangers u lipnju prošle godine na dvije sezone, a cilj mu je biti potpuno spreman za početak nove. “Uskoro će svibanj, nadam se kako ću se pridružiti dečkima i odraditi kvalitetnu sezonu”, kazao je Kranjčar.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.