TALIJANI SE OPASNO ZAPALILI ZA KOVAČIĆA: Može li mu ovaj velikan oživjeti karijeru?

Autor: Željka Orešković

Kovačiću hitno treba preokret u karijeri

Mateo Kovačić je na ljeto 2015. godine iz Intera prešao u Real Madrid i to za odštetu od 30 milijuna eura. S kraljevskim klubom je osvojio dva naslova europskog prvaa, ali više od dvije godine nije se uspio izboriti za mjesto među zvijezdama u momčadi.

Na početku aktualne sezone imao je nekoliko dobrih nastupa, ali to nije dovoljno da skrene pažnju na sebe. Naime, on još uvijek nije standardan član prve postave. Upravo na to ciljaju Talijani, koji vjeruju da bi ga to moglo potaknuti da se vrati u Serie A.

 

Calciomercato istaknuo je kako bi Kovačić u zimskom prijelaznom periodu mogao biti odlično i ne preskupo pojačanje za talijanske klubove. Podsjetili su i kako su tijekom ljeta za njega bili zainteresirani Milan i Juventus, ali u zadnje vrijeme u prvom planu je Napoli, trenutno vodeća ekipa lige.

Isti portal piše kako sportski direktor Napolija Cristiano Giuntoli prati Kovačića te samo čeka priliku da ga kupi po povoljnoj cijeni. Naravno, samo ako Real Madrid da zeleno svjetlo za prodaju. Navodno se u Napoliju nadaju da bi trener Maurizio Sarri mogao pokrenuti Kovačićevu karijeru.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.