TALIJANI IMAJU ŠOKANTNE TVRDNJE! ‘Nikola Kalinić potjeran iz momčadi Milana’!

Autor: Bruno Herljević

Milan u nedjelju na svojem stadionu San Siru dočekuje Chievo, a na popis igrača koji konkuriraju za tu utakimcu nije uvršeten hrvatski reprezentativac Nikola Kalinić. Isprva se kao uzrok izostanka navodila ozlijeda, ali onda su talijanski mediji izašli s nevjerojatnom tvrdnjom.

Navedeno je kako je Kalinić izostao zbog “tehničke odluke”, a La Gazzetta dello Sport tvrdi kako je Kalinić udaljen iz momčadi zbog nedovoljnog zalaganja na treninzima.

“Počet ćemo s trenutno najboljih 11 igrača”, rekao je to uoči utakmice na medijskoj konferenciji trener Milana, Gennaro Gattuso, ali Kalinićev status u momčadi nije spominjao.

Kalinić je u Milan došao prošloga ljeta u transferu vrijednom 25 milijuna eura (Pet odmah i 20 nakon jednogodišnje posudbe s obvezom otkupa). Kalinić se nažalost nije proslavio u Milanu, u 29 utakmica upisao je tek četiri gola i šest je namjestio




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.