Twitter
Twitter

SVI SU GA ODBIJALI, A ON I DALJE RASTURA: Niko Kranjčar zabio prvijenac za Rangerse i to kakav! (VIDEO)

Autor:

Prije Kranjčara status miljenika navijača imali su Nikica Jelavić i Dado Pršo, a čini se kako će Niko nastaviti tradiciju.

Nekada najtalentiraniji hrvatski igrač, Niko Kranjčar, dugo se mučio s pronalaskom novog kluba. Pisalo se kako ga nisu htjeli u Dinamu i Rijeci, pričalo se kako ga je i austrijski Rapid odbio, u New York Cosmosu nije bilo mjesta za njega, a na koncu ga je uzeo uskrsli Rangers. Svi su bili skeptični što se tiče Kranjčara jer je škotska liga vrlo jaka i zahtjevna, a njemu se predbacivalo kako nije u formi i kako neće moći izdržati tempo. No, Kranjčar je svima odgovorio na najbolji mogući način.

Preporodio se u Škotskoj i ponovo je proigrao, a navijače je naprosto osvojio već nakon nekoliko odigranih utakmica. U posljednjoj utakmici protiv trećeligaša Stranraera u škotskom liga-kupu na Ibroxu Kranjčar je zabio i zgoditak za konačnih 3:0 i navijače bacio u ekstazu.

Navijači su nekoliko njegovih poteza nagrađivali pljeskom, a onda je zaradio i ovacije nakon sjajnog gola. Obrana gostiju nespretno je reagirala, loptu je na rubu šesnaesterca ukrotio Kranjčar i bez previše dvojbi raspalio po golu.

Spomenimo i kako je odigrao cijeli susret i time jasno dokazao kako je itekako spreman na punu minutažu, ali najvažnije od svega navijači su ga zavoljeli u kratkom roku. Nije tajna kako navijači Rangersa vole Hrvate, prije Kranjčara status miljenika navijača imali su Nikica Jelavić i Dado Pršo, a čini se kako će Niko nastaviti tradiciju.

Autor:

ZADNJE VIJESTI