SVEOPĆA POMAMA ZA KOVAČIĆEM: U vrlo realnom scenariju Mateo napušta Real i prelazi u redove engleskog velikana

Autor: Bruno Herljević

Odbijenica Juventusu bila je jasan signal svima, ali polako stižemo u vrijeme prijelaznog roka kada kreće takozvana panična kupovina.

Hrvatski reprezentativac iz redova Real Madrida, Mateo Kovačić, našao se na meti brojnih velikana u finišu ljetnog prijelaznog roka. Premda je Zinedine Zidane prije nekoliko dana glatko odbio 75 milijuna eura koliko je nudio Juvenuts za Kovačićeve usluge, ponuđači nemaju namjeru stati.

Odbijenica Juventusu bila je jasan signal svima, ali polako stižemo u vrijeme prijelaznog roka kada kreće takozvana panična kupovina.

Panična kupovina obično završi tako da klubovi masno preplate igrače koji im nekada ne trebaju, a nekada iz očaja da se što bolje pojačaju jer do konca roka nisu obavili niti jednu bolju kupovinu. Otprilike takav scenarij prijeti, recimo, Barceloni, ali prijeti i Liverpoolu koji se namjerio na Kovačića.

U transferu Kove u Liverpool sudjelovala bi i Barcelona. Diario Gol piše kako bi Klopp krenuo po Kovačića u slučaju da mu Barcelona uzme Coutinha, a taj je transfer još uvijek aktualan i realan jer Barcelona mora osnažiti redove nakon odlaska Neymara.

Španjolci tvrde kako bi u transferu Kovačića također pomoglo to što bi u Liverpoolu imao glavnu ulogu i dvostruko veću plaću. No, Liverpool ga neće dobiti jeftino, ako su odbili 75 milijuna eura.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.