Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Svaka čast majstore! Ivan Klasnić još uvijek je neumoljivi ‘killer’, zabio je sedam golova! (VIDEO)

Autor: Bruno Herljević

U subotu je zaigrao na malonogmetnom turniru legendi, nastupao je za svoj bivši klub Werder iz Bremena, a zabio je čak sedam golova.

Premda čeka na novu, treću, transplantaciju bubrega, bivši hrvatski reprezentativac i umirovljeni nogometaš, Ivan Klasnić (36), nije odustao od sportskog načina života. Štoviše, u odličnoj je formi i još uvijek ima svoj ubojiti instinkt napadača.

U subotu je zaigrao na malonogmetnom turniru legendi, nastupao je za svoj bivši klub Werder iz Bremena, a zabio je čak sedam golova. Bilo je to u polufinalu turnira protiv Bochuma u kojoj je Ivanova momčad prošla dalje i to tek nakon izvođenja jedanasterca. U regularnom dijelu završilo je 9:9, a nakon penala Werder je s 3:2 prošao dalje.

Trpao je Klasnić glavom, desnicom, ljevicom, a sve je ulazilo. Na turniru je ukupno postigao deset golova i proglašen je najboljim igračem i najbolji je strijelac. Nažalost, Werder je u finalu izgbuio od Osanbrucka s 3:2, ali to je zapravo i nevažno.

“Kao klinac sam zabio šest golova na jednoj utakmici, ali sedam nisam nikada”, kazao je Ivan nakon utakmice u Emsland Areni u Lindgenu.

Zaista se moramo nakloniti Ivanovu pothvatu s obzirom na to da tri puta tjedno mora ići na dijalizu koja traje po pet sati, odnosno, da još mora ići na transplantaciju o kojoj mu ovisi život.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.