Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

SVAKA ČAST: BBB-ovci na dan pada Vukovara odbijaju ići na utakmicu i putuju u ‘Grad Heroj’!

Autor: Bruno Herljević

Dinamo igra utakmicu 16. kola Prve HNL protiv Istre na Maksimiru, ali BBB-ovci su odlučili kako je odavanje počasti Vukovaru i stradalima važnije od pohoda na stadion.

Klub navijača Dinama Bad Blue Boys organizira putovanje autobusima u Vukovar na obljetnicu pada grada 18. studenoga. Istoga dana, u petak u 18 sati, Dinamo igra utakmicu 16. kola Prve HNL protiv Istre na Maksimiru, ali BBB-ovci su odlučili kako je odavanje počasti Vukovaru i stradalima važnije od pohoda na stadion.

Boysi su odlučili kako taj dan neće doći na Maksimir, a iz Kluba navijača su poslali i poruku.

“S obzirom da su vodstvo HNL-a i sam klub inzistirali na igranju utakmice na dan kad se sjećamo pada Grada heroja, odluka grupe BBB je da tog dana neće biti organiziranog navijanja na utakmici protiv Istre. Umjesto odlaska na utakmicu, svi BBB tog će dana svojim dolaskom još jednom odati počast žrtvi koju je Vukovar podnio za slobodu Hrvatske”, poručili su iz Kluba navijača Dinama.

 

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.