Photo: Igor Soban/PIXSELL

ŠUKER U TRANSU NAKON NIGERIJE: Neviđeno nahvalio Vatrene, a onda i navijače na tribinama

Autor: Hina

Šef HNS-a utakmicu je gledao u društvu predsjednika FIFA-e

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) Davor Šuker nije skrivao zadovoljstvo nakon pobjede protiv Nigerije na otvaranju svjetskog prvenstva u Rusiji.

“Zadovoljan sam pobjedom, jer na svjetskom prvenstvu nema lakih protivnika što je potvrdila utakmica između Argentine i Islanda. Ništa ne vrijedi ako si favorit na papiru, a to ne potvrdiš na terenu,” kazao je Šuker dodavši: “Raduje me raspoloženje igrača, trenera, klupe, svih. To najbolje potvrđuje Modrićev šprint u 80. minuti kod rezultata 2-0.”

Predsjednik HNS-a se osvrnuo i na sjajnu atmosferu na tribinama stadiona.

“To je tako kada se država potvrdi i uvede ID za navijače, onda na tribinama nema huligana.”

Jedan od najboljih igrača u hrvatskim redovima bio je Ivan Rakitić.

“Možemo biti zadovoljni pobjedom. Bili smo strpljivi i čekali smo svoje prilike. Sve smo držali pod kontrolom i osvojili važne bodove,” kazao je veznjak Barcelone.

Rakitić je naglasio kako na svjetskom prvenstvu nema slabih protivnika i svaka je utakmica borba do kraja.




“SP je teško, svaka utakmica je borba do kraja. Odigrali smo jednu ozbiljnu utakmicu i suparniku nismo dozvolili niti jedan udarac prema vratima.”

Rakitić je naglasio kako nas protiv Argentine očekuje posve drugačija utakmica. Bit će to sudar protiv njegovog suigrača Lionela Messija.

“Nije Messi jedini, moraš biti spreman na njega, ali i na druge. Argentina je i dalje favorit u skupini i jedan od favorita prvenstva. No, idemo korak po korak.”




Dejan Lovren je također, odigrao sjajnu utakmicu, gotovo bez pogreške.

“Nisu važne pojedinačne zasluge, već da momčad igra dobro. Možemo biti zadovoljni pobjedom, riješili smo se velikog pritiska,” naglasio je Lovren.

Iduće kolo donosi Argentinu koja je kiksala protiv Islanda odigravši 1-1.

“Igrat ćemo protiv Argentine koja će morati napadati, no vjerujem da možemo napraviti dobar posao kao i protiv Nigerije.”

Lovren se osvrnuo i kako je ovo bila prva pobjedan na otvaranju SP-a hrvatske vrste nakon 20 godina.

“Imamo dobre igrače i dobru formu. Vrijeme je da nakon svih neuspjeha u Poljskoj, Brazilu i Francuskoj napravimo nešto veliko.”

Autor:Hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.