SUIGRAČI POTPUNO IZOPĆILI PAYETA IZ DRUŠTVA: Udružili se protiv Francuza i poručili mu: ‘ODJE*I’!

Autor: Bruno Herljević

Klupski je običaj zajednički objed jednom u tjedan dana, a Bilićeva ekipa ima zajedničku WhatsApp grupu u kojoj dogovaraju sastanke. No, Payet niti tu više nije dobro došao.

Francuska nogometna zvijezda, Dimitri Payet, nije bila ni svjesna koliko će si problema napraviti izjavom da više ne želi igrati za West Ham. Kako su navijači reagirali to ne treba posebno ni naglašavati s obzirom na to da je riječ o vjerojatno najzahtjevnijim i najprivrženijim navijačima u Londonu, a možda i na cijelom Otoku. No, Payet je stvorio silan animozitet na relaciji sa svojim, još uvijek, suigračima.

Payer još uvijek čeka transfer, a najbliži je povratku u Marseille, ali do tada još uvijek je dužan boraviti u klubu. No, njegovi suigrači nisu dužni provoditi vrijeme s njim, pa su tako u potpunosti izopćili Payeta iz društvenih aktivnosti.

Klupski je običaj zajednički objed jednom u tjedan dana, a Bilićeva ekipa ima zajedničku WhatsApp grupu u kojoj dogovaraju sastanke. No, Payet niti tu više nije dobro došao. Suigraču su ga izbacili iz te grupe uz poruku, “odje*i”. Barem tako tvrdi, za otočke medije, izvor dobro upućen u situaciju u klubu.

Odluku o izopćenju, koju podržavaju i navijači, donijeli su kapetan Mark Noble, James Collins i Pedro Obiang.

No, cijela neugodna situacija s neželjenim Payetom ne bi trebala trajati dugo jer se uskoro očekuje njegov povratak u Marseilla, a ako i to propadne uvijek ostaje opcija odlaska u Kinu.

 

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.