FACEBOOK: AS MONACO

Subašić sudjelovao u golijadi Monaca, Ivan Santini oduševio navijače ‘panenkom’ (VIDEO)

Autor: Bruno Herljević

Hrvatski napadač Ivan Santini donio tri boda svojemu Caenu i to sa stilom. Zabio je 'panenkom' iz jedanaesterca protiv Toulousea.

U osmom kolu francuske League 1, Monaco je demolirao Metz u gostima. Završilo je čak 7:0 za momčad hrvatskog vratara Danijela Subašića. Već na poluvremenu Monaco je vodio 3:0, a u nastavku su podebljali gol razliku s još četiri pogotka. Momčad Metza načeo je Lemar u sedmoj minuti, Germain je nastavio u 23., a Silva je povisio na 3:0 u 39. minuti. Totalni raspad sistema uslijedio je u nastavku, Fabinho je iz penala zabio u 68. minuti, u 72. zabija Carillo, a onda to isto ponavlja u 83. Boschilia postavlja konačnih 7:0 u 89. minuti.

Visoka pobjeda Monaco je gurnula na prvo mjesto Le Championnata, a ako Nica ne pobijedi Lorient tu bi se mogli i zadržati.

PSG je dvama golovima Cavanija pobijedio Bordeaux kod kuće, a golijadu su priredili i Dijon i Montpellier, odigrali su 3:3.

Spomenimo kako je hrvatski napadač Ivan Santini donio tri boda svojemu Caenu i to sa stilom. Zabio je ‘panenkom’ iz jedanaesterca protiv Toulousea.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.