FOTO: YouTube

STRAVA! Aguero se onesvijestio, liječnici tvrde da nije prvi put

Autor: Željka Orešković

Nogometaši padaju kao pokošeni

Sergio Aguero onesvijestio se u poluvremenu utakmice Argentine i Nigerije i hitno je prebačen u bolnicu. On je počeo utakmicu u prvih 11, a za vodstvo 2:0 zabio je u 36 minuti. Tim golom zasjeo je na treće mjesto vjčne loste najboljih strijelaca u povijesti reprezentacije s ukupno 36 golova. Ispred njega su samo Messi sa 61 golom i Batistuta s 54 gola.

Na poluvremenu ga je zamijenio Benedetto, a ubrzo se saznalo da se srušio u svlačionici te da je hitno morao u bolnicu. Mediji javljaju da se osvijestio tek po dolasku u bolnicu gdje je ostao na dodatnim pretragama.

Argentinski nogometni savez, pak, objavio je kako je obavio pretrage iz predostrožnosti, ali da se ubrzo vratio u hotel i pridružio momčadi. Trenutno čeka liječničko dopuštenje za vraćanje u Manchester gdje će ga klupski liječnici ponovo pregledati.

Čini se da ovo nije prvi put da se Aguero srušio, te je sličan problem imao u tinejdžerskim danima. Zabrinjavajuće je i što je Aguero prije šest tjedana stradao u prometnoj nesreći u kojoj je slomio rebro

Nigerija je naposljetku preokrenula rezultat i pobijedila 4:2, ali jasno je da Argentinci nisu bili koncentrirani na utakmicu nakon stravičnih scena u svlačionici.

(FOTO) ZVIJEZDA CITYJA TEŠKO STRADALA U PROMETNOJ: Preživio zahvaljujući pojasu!




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.