Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

STIPICA OBJASNIO SUKOB U SVLAČIONICI HAJDUKA: ‘Nije istina da me Said napao’

Autor: Željka Orešković

Stipica odlučio stati na kraj medijskim nagađanjima

Nakon napisa o žestokom sukobu u Hajdukovoj svlačionici stigao je i demantij. Izgleda da sukoba između Stipice i Saida nije bilo, a kamoli da su ih ostali suigrači morali razdvajati. Mladi vratar odlučio je progovoriti o svemu i rasvjetliti situaciju.

“Ostao sam iznenađen kad sam vidio napise u medijima u kojima piše da me suigrač Ahmed Said napao. To jednostavno nije istina. Nedopustivo je da stvari iz svlačionice čitam u novinama, a pogotovo kad se radi o laži. Već devet mjeseci gradimo atmosferu koja je više nego pozitivna. Imamo dobrih i loših trenutaka na terenu, ali ozbiljna momčad, a ja mi to jesmo, ne puca nakon tri loše utakmice. Od navijača tražimo povjerenje koje ćemo opravdati na terenu, a od ostalih da nas ne pokušavaju destabilizirati neistinama”, rekao je vratar Hajduka Dante Stipica za službenu stranicu Hajduka.

ŽESTOKA SVAĐA U SVLAČIONICI HAJDUKA: Igrači zaustavili okršaj Saida i Stipice?!

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.