Srpski huligani iz Genove osuđeni na zatvorske kazne

Autor: K.K.

Najveću kaznu od 3 godine i 3 mjeseca dobio je Ivan Bogdanov koji se, noseći crnu masku na licu, prije utakmice popeo na ogradu pored terena, kliještima presjekao zaštitnu mrežu i bacio pirotehnička sredstva na teren.

Sud u Genovi osudio je četvoricu huligana iz Srbije na kazne zatvora od 2 godine i 6 mjeseci do 3 godine i 3 mjeseca zbog incidenata na utakmici Kvalifikacija za EP 2012. godine protiv Italije u Genovi, piše B92.

Najveću kaznu od 3 godine i 3 mjeseca dobio je Ivan Bogdanov koji se, noseći crnu masku na licu, prije utakmice popeo na ogradu pored terena, kliještima presjekao zaštitnu mrežu i bacio pirotehnička sredstva na teren. Nikola Kličković kažnjen je s 3 godine zatvora, Danijel Janjić s 2 godine i 8 mjeseci, a Srđan Jovetić s 2 godine i 6 mjeseci zatvora.

Huligani iz Srbije proglašeni su krivim i optuženi za nekoliko stvari, od opiranja uhićenju preko uništavanja javne imovine do nasilnog ponašanja na utakmici.

Autor:K.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.