Photo: Igor Kralj/PIXSELL

SRNA OTKRIO PLANOVE ZA KRAJ KARIJERE: ‘Okončat ću je na terenu, makar i u Neretvi iz Metkovića’

Autor: Željka Orešković

Hrvat je postao legenda ukrajinskog kluba

Dario Srna izgradio je ime u Ukrajini do te mjere da mu u Šahtaru nude bilo koju poziciju u klubu, ali on ima druge planove. Još mjesec dana ostalo je do završetka suspenzije, nakon nesretne epizode s uzimanjem nedozvoljenih sredstava, iz koje je ponovo izašao čistog obraza.

Hvale ga svi, pa čak i predsjednik kluba, a Srna je otkrio svoje planove za kraj karijere:

“Ne znam koju bi funkciju imao u klubu, ali sigurno će biti vezana za nogomet. Navijači žele da budem u klubu, ali svoju nogometnu karijeru završit ću na terenu! Bila je duga, odlična i zaslužio sam da je okončam na travnjaku. Iz poštovanja prema svom ocu i svojoj obitelji, prema svim navijačima koji su bili uz mene sve ovo vrijeme. Želim još igrati i sigurno negdje hoću. Tu zadnju godinu želim igrati iz gušta, radi sebe”, govori Srna, koji je i kazao da neće niti u jedan drugi ukrajinski klub, jer za njega postoji samo Šahtar.

“Gledajte, pri puta sam u životu u situaciji da mogu birati. Ispred sebe imam razne opcije. Mogu raditi u klubu, mogu igrati, a mogu i završiti karijeru! Moja opcija je još igrati… Ne treba to biti u velikom klubu, zadnju igračku godinu želim igrati zbog sebe, makar u Neretvi iz Metkovića”, zaključio je Srna za Sportske novosti.

 

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.