FOTO: NFSBiH

SRBI NA NOGAMA ZBOG PROSINEČKOG! Potez hrvatskog stratega izazvao velike polemike

Autor: Bruno Herljević

Legendarni hrvatski nogometaš, a danas ugledan izbornik, Robert Prosinečki dobit će veliko pojačanje na poziciji lijevog beka. Pozicija je inače vrlo deficitarna u svijetu, a BiH će na njoj ima čak dvojicu sjajnih igrača.

Seadu Kolašincu koji je stožerni igrač pridužit će se Bojan Nastić, nogometaš belgijskog Genka. Mladi Nastić napravio je vrlo zanimljiv potez. Naime, prihvatio je poziv Prosinečkog i odbio je Srbiju, što je, dakako, izazvalo burne reakcije. Nastić je prošao sve selekcije srpske reprezentacije, ali opredijelio se ipak nastupati za BiH.

Prosinečki je obavio razgovor s Nastićem i mladić će dobiti poziv kada promijeni sportsko državljanstvo.

“Moja želja da igram za rodnu zemlju nikada nije bila upitna. To sam uvijek govorio, a to je došlo i do izbornika Prosinečkog, koji me je kontaktirao i obavili smo jedan otvoren razgovor. Na meni je sada da promijenim sportsko državljanstvo, pružam dobre partije i onda nije isključeno da već u svibnju budem dio reprezentacije. To bi bilo odlično”, rekao je Nastić za bosanski Sportsport.

Nastić igra dobro u Belgiji, standardni je igrač i ponuđen mu je novi ugovor, stoga će mu Prosinečki vjerojatno uručiti poziv.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.