Photo: Tino Juric/PIXSELL

SRAMOTNE SCENE U 3. HNL! Policija suzavcem na navijače, stradalo i dijete

Autor: Andrija Kačić Karlin

Zagužvalo je prilikom dolaska gostujućih navijača na stadion, u tučnjavi koja se zbila najgore je prošao navijač koji je priveden

Tko kaže da na nogometnim utakmicama Treće lige u Hrvatskij nema incidenata, sukoba navijača, intervencija policije. U subotu se u Koprivnici dogodio baš takav incident, na dvoboju Treće HNL istok, zapravo prije dvoboja Koprivnice i Varteksa, a sve je rezultiralo i angažiranjem policije.
Zagužvalo je prilikom dolaska gostujućih navijača na stadion, u tučnjavi koja se zbila najgore je prošao navijač koji je priveden.
Da je situacija bila ozibljno potvrđuje i činjenica da je policija koristila čak i suzavac kako bi smirila navijače. Kako tvrdi lokalni portal, epodravina.hr nastradalo je i jedno dijete…
Gužva se nije smirila brzo, navijači su u znak odmazde prema policijskoj intervenciji udarali i policijsko vozilo.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.