Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

‘Sram me što sam navijač, a sram bilo vas što slavite pobjedu’: Navijači žestoko popljuvali Dinamo, a javio se i Joško Jeličić!

Autor: Bruno Herljević

Uz oštre kritike BBB-a, oglasio se i nekadašnji igrač Dinama, a danas stručni komentator HRT-a, Joško Jeličić. On pak tvrdi preko svojeg Facebook profila kako se "srami što je u bilo kojem obliku dio ovoga što se zove HNL".

Pisali smo ranije kako je utakmica Cibalije i Dinama odigrana 26. veljače, dan kada se mnogima ogadio hrvatski nogomet. Da to nije tek puka floskula, svjedoče i reakcije navijača Dinama na društvenim mrežama, kao i porez BBB-a nakon utakmice. BBB-ovci su bacali nazad dresove igračima Dinama kada su ih ovi došli pozdraviti i to je bila jedina ispravna reakcija.

S tim su se složili i brojni navijači preko društvenih mreža. Na službenoj Facebook stranici Dinama na stotine navijača komentiralo je isforsiranu Dinamovu pobjedu, a rijetko kome nije ostao gorak okus u ustima.

Izdvojili smo samo neke od komentara ogorčenih navijača Dinama koji su jednoglasni kod toga da ih je sram što Dinamo na ovaj način mora pobjeđivati.

Komentari navijača:

“Sram vas bilo i stid da klub koji je 11 godina za redom prvak igra već nekoliko godina Ligu prvaka mora na ovakav način otimati bodove zadnjoj ekipi prvenstva”.

“Sramota….eto zašto su se ljudi ohladili od Dinama….eto zašto istinski navijač ne voli gospodina Mamića….sve je jasno….sve će uništiti….Dinamo je velik klub i kao takvom mu ne trebaju poklon pobjede….sramota…”.

“Cijeli život navijam za Dinamo, ali ovaj nepostojeći penal protiv Cibalije je dno dna nogometa i sudačkog uvjerenja.Ovaj sudac ne bi smio vise nikada suditi.”




“Koja ste sramota od igre i svega, pa da još i ovu jadnu Cibaliju koja je predzadnja morate krasti, sramim se da sam navijač Dinama”

“I fakat vas nije sram veseliti se? Odgajana sam i tako odgajam dijete da je Dinamo institucija, no ovo je lokalna “prćija” – gdje vam je obraz gospodo”.

“Na kakav smo način dobili ovu utakmicu, stvarno me sram.. to se ne slavi.. nikakvog kontakta nije bilo, ništa… ako ne možemo igrom dobiti Cibaliju onda ne zaslužujemo biti prvaci.”




“Fuj! 50 god sam dinamovac i sram me je danas, ovo je neviđena krađa i sramota Dinama. Još jednom, fuj”.

“Soudani srami se zajedno sa sucem da ovako odglumiš prevaru i za nepostojeći penal…a,Hodžić da je pravedan namjerno bi promašio penal…krasna pobjeda… hvala nvijačima što su na kraju tekme bacili nazad igračima dresove…iz Vinkovaca sam i otkad znam za sebe navijam za Dinamo, ali danas se sramim jer ovo nije onaj Dinamo kojemu nije trebao sudac da bi pobijedio”.

Uz oštre kritike BBB-a, oglasio se i nekadašnji igrač Dinama, a danas stručni komentator HRT-a, Joško Jeličić. On pak tvrdi preko svojeg Facebook profila kako se “srami što je u bilo kojem obliku dio ovoga što se zove HNL”.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.