SPUSTIO MU KAO NITKO DO SADA: Legenda West Hama okrivila Bilića za neuspjeh (VIDEO)

Autor:

Bilić je ove sezone uspio osvojiti tek četiri boda u sedam odigranih kola i nalazi se na 18. mjestu Premiershipa.

Nekadašnji igrač West Hama i jedna od klupskih ikona, Trevor Sinclair, žestoko je kritizirao Slavena Bilića i katastrofalan ulazak West Hama u novu sezonu. Ne može se reći da Sinclair nema pravo komentirati, ipak statistika govori sve.

Bilić je ove sezone uspio osvojiti tek četiri boda u sedam odigranih kola i nalazi se na 18. mjestu Premiershipa. Sinclair je gotovo svu krivnju svalio na Bilića, odnosno na njegov pristup prema momčadi.

“Posve je jasno da se West Ham ne brani na način kako je to radio prošle sezone. To se mora promijeniti, ali igrači se ne pretvaraju u loše igrače preko noći, pa se onda mora okrenuti prema menadžeru. Bilić je bio jako zabavan preko ljeta dok je pokrivao Euro, ali možda se trebao više koncentrirati na dovođenje pojačanja koja baš i nisu najbolja ove sezone”, rekao je 43-godišnji Sinclair, koji je za West Ham igrao između 1998. i 2003. godine.

Sinclair je ocijenio kako su predstojeće tri utakmice ključne za Bilića. “Iduće tri utakmice su užasno važne. Ako ne počnu skupljati bodove pod hitno san uprave o selidbi na novi stadion bi se mogao pretvoriti u noćnu moru”, komentirao je Sinclair.

Premda je dijelu navijača Bilićev pomalo usiljeni performans u studiju kada je gol Dimitrija Payeta slavio penjanjem na stol, bio zabavan i simpatičan, dio navijača ocijenio je to tek pukim hvatanjem popularnosti. Sada vjerojatno to penjanje po stolu nije smiješno i onom dijelu navijača koji se snebivao nad “ekscentričnim” Bilićem, a njemu pak preostaje puko spašavanje radnog mjesta koje je trenutno na jako rasklimanim nogama.

Svaka od sljedeće tri utkamice mogla bi biti presudna pa tako i ona subotnja utakmica protiv Crystal Palacea.

Autor: