Facebook

Sopić objasnio zašto je otjerao Ćorića: ‘Ni vlastitom djetetu to ne bih oprostio’

Autor: Bruno Herljević

Odluka je to koja je iznenadila brojne navijače, ali ne pretjerano jer se slučaj ponavljao i u prošlosti, dok je Zoran Mamić bio trener.

Vršitelj dužnosti trenera Dinama, Željko Sopić, udaljio je Antu Ćorića iz momčadi za utakmicu drugog kola Lige prvaka protiv Juventusa na Maksimiru. Odluka je to koja je iznenadila brojne navijače, ali ne pretjerano jer se slučaj ponavljao i u prošlosti, dok je Zoran Mamić bio trener.

Ćorić je i ovoga puta svoje razočaranje podijelio sa svijetom putem Facebooka, a trener Dinama odlučio je javno obznaniti zašto je odstranio mladog talenta iz momčadi.

“Ante Ćorić se dva dana prije utakmice nije zalagao na treningu. I to sam sada rekao na lijep način. Ako je nekome toliko stalo da igra tu utakmicu s Juventusom, pa onda bi na treninzima davao sve od sebe, zar ne? Iskreno, ja bih s tog treninga u tom trenutku izbacio i vlastitog sina, ali, eto, njega nisam”, kazao je Sopić za Goal.

“Otvoreno sam mu rekao što mislim o njegovom načinu treniranja, ponašanju prema poslu i odnosu prema grbu koji je za mene svetinja. Osobno nemam baš ništa protiv njega, ja sigurno nikome ne kradem snove. Jednostavno, bez zalaganja na treninzima nekome ne mogu dati priliku”, završio je trener Dinama.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.