Facebook: Leicester City FC

ŠOK ZA GUARDIOLU: Ranieri s Leicesterom osramotio Guardiolin City

Autor: Andrija Kačić-Karlin

Leicester je doslovce pomeo City, u prvih dvadesetak minuta bilo je već 3-0 za domaćine. U 3. minuti zabio je Vardy, dvije minute kasnije King, a u 20. opet je Vardy izigrao Guardiolinu obranu. City je izgledao početnički.

 

Pravi debakl, krah, doživio je Manchester City sa svojim trenerom Pepom Guardiolom, u dvoboju 14. kola Premiershipa nadvisio ga je Leicester s trenerom Ranierijem, bilo je 4-2 (3-0) za “lisice”.

Nije nadomet reći, Leicester je doslovce pomeo City, u prvih dvadesetak minuta bilo je već 3-0 za domaćine. U 3. minuti zabio je Vardy, dvije minute kAsnije King, a u 20. opet je Vardy izigrao Guardiolinu obranu. City je izgledao početnički.

Utakmica se tada smirila, ali Vardy nije. Opet je bio u nekoliko šansi, da bi za 4-0 zabio u 79. minuti nakon što je predriblao i gostujućeg vratara i zabio iz mrtvog kuta.

Tek potom se City trgnuo, iz slobodnog udarca smanjio je Kolarov u 82. minuti, a u zadnjim trenucima utakmica zabio je još Nolito. No, to nije popravilo očajan dojam Guardiolinig Cityja i dojam sjajnom Leicesteru s Ranierijem.




Autor:Andrija Kačić-Karlin
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.