‘Slučajevi’ Perišić i Brozović stvar su prošlosti: Inter daje otkaz Franku de Boeru

Autor:

Inter trenutno ima više poraza nego pobjeda, imaju negativnu gol razliku, do sada su sezonu obilježili tek incidenti sa Brozovićem, Icardijem i aktualnim Perišićem

Inter je doživio četvrti poraz u posljednjih pet ligaških utakmice, poraženi su i u posljednjem kolu kod Sampdorije s 1:0, a to znači kako je treneru Franku de Boeru isteklo vrijeme. Tvrdnja je to talijanskih medija, a sasvim je opravdana jer je de Boer u svega par mjeseci uspio upropastiti momčad koja je trebala konkurirati za naslov. Novi kineski vlasnici nisu rasprodali momčad ljetos, štoviše uložili su u pojačanja, ali zasigurno nisu očekivali kako će se momčad nakon 11. kola boriti za sredinu tablice.

Inter trenutno ima više poraza nego pobjeda, imaju negativnu gol razliku, do sada su sezonu obilježili tek incidenti sa Brozovićem, Icardijem i aktualnim Perišićem. ‘Slučaj Perišić’ izbjegnut će se jedino ako dođe do smjene de Boera jer kako smo imali prilike vidjeti, Nizozemac zbog rotacije (?!) Perišića postavlja na klupu posljednjih nekoliko utakmica. Iako odluka još nije donesena, Gazzetta dello Sport tvrdi kako je Frank de Boer bivši.

“De Boerova epizoda u Interu je gotova, klub je odlučio otpustiti ga nakon prošlog poraza i službeni rastanak bit će objavljen danas. Inter nakon 11 kola ima tek 14 bodova i još jednu lošu utakmicu iza sebe, a da je de Boer u lošim odnosima s igračima vidjelo se i kod izmjene Edera i Perišića”, tvrdi Gazzetta dello Sport.

Nizozemac je povukao Edera iz igre u 75. minuti, a igrač je potom odbio rukovati se s trenerom i ljutito je krenuo prema klupi. Umjesto njega ušao je Perišić, igrač koji je nosio momčad prošle sezone i jednog dijela ove sezone. Iz nekog samo njemu poznatog razloga, de Boer, odlučuje postaviti Perišića koji je u životnoj formi na klupu baš u utakmicama u kojima mora spasiti stolac. Očito se ni de Boeru ne sviđa rad s Nerazzurrima.

Bilo kako bilo, momčad je u rasulu, iz tjedna u tjedan javljaju se novi ‘slučajevi’, a Nizozemac je očito izgubio kontrolu, ali s druge strane barem će Brozović, koji je na ledu od početka sezone i Perišić, malo odahnuti.

Autor:

ZADNJE VIJESTI