Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

SLIKA KOJA GOVORI SVE: Pogledajte gdje je prvo Mamić otišao nakon ostavke u HNS-u (FOTO)

Autor:

Nakon što je dramatičnim priopćenjem objavio kako se povlači iz HNS-a, Mamić je svega par sati kasnije viđen na...

Svega nekoliko sati nakon što je cijelom svijetu, dramatičnim priopćenjem, objavio kako se povlači s mjesta dopredsjednika HNS-a, Zdravko Mamić pojavio se na tribinama pomoćnog terena Dinama, na Hitrec-Kacijanu. Bivši drugi (prvi) čovjek HNS-a i savjetnik Dinama pratio je posljednji trening Modrih uoči utakmice trećeg pretkola Lige prvaka protiv Dinama iz Tbilisija.

Zdravko Mamić još je u veljači podnio ostavku na mjesto izvršnog predsjednika Dinama, također dramatinčnom medijskom konferencijom, ali postavši savjetnikom on zapravo nije napustio klub već se oslobodio bilo kakvih odgovornosti, a još uvijek može provoditi svoje želje i odluke. On je valjda jedini savjetnik čiji se ama baš svi savjeti usvajaju bez pogovora. Mamić je u oba slučaja kao razloge odlaska naveo kako ne želi da se njegovim imenom služe kao izgovorom za nanošenje štete ugledu hrvatskog nogometa i kako ne želi biti razlog zbog kojeg će se Dinamu ili reprezentaciji umanjivati uspjesi.

Naglasio je kako će se sada posvetiti privatnim stvarima ili drugim riječima nadolazećim suđenjima i USKOK-ovim istragama i optužnicama o malverzacijama u Dinamu.

Ipak činjenica da je Mamić nakon ostavke prvo otišao na stadion nadzirati Dinamove treninge, ne može se protumačiti nikako drugačije nego da se on zapravo ne kani odreći svojeg utjecaja u hrvatskom nogometu i da će i dalje, iako bez službene funkcije, kroz razne kanale provoditi svoju volju.

Photo: Luka Stanzl/PIXSELL
Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Autor:

ZADNJE VIJESTI