Slaven Bilić želi dovesti napadača Milana: West Ham nudi 21 milijun eura, Talijani žele više

Autor: I.Knežević

Prema prvim informacijama talijanski klub traži minimalno pet milijuna više za kolumbijskog napadača koji je ove sezone u svim natjecanjima postigao 24 gola.

West Ham je u potrazi za pojačanjima za sljedeću sezonu kada će igrati na Olimpijskom stadionu, a rješenje u napadu vide u igraču AC Milana Carlosu Bacci, za kojeg su ponudili 21 milijun eura. Prema prvim informacijama talijanski klub traži minimalno pet milijuna više za kolumbijskog napadača koji je ove sezone u svim natjecanjima postigao 24 gola.

Zanimljivo, Bacca je igrao sjajno u Sevilli s kojom je osvojio dva naslova prvaka Europske lige, te je u Milan prešao za 30 milijuna eura. No, loši rezultati kluba snizili su i njegovu cijenu koja prema Transfermarktu iznosi 25 milijuna eura.

Bilić je s čelnicima kluba pokušao neuspješno pregovorati s Lyonom oko dovođenja Alexandrea Lacazzettea, a osim Bacce na meti je i napadač Tolousea Martin Braithwaite, čija cijena iznosi 3,5 milijuna eura.

Autor:I.Knežević
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.