Slaven Bilić: ‘Nesretan sam i to igrači znaju, moramo se uigrati i postati momčad’

Autor: Bruno Herljević

U sljedeće tri utakmice Bilić mora ostvariti dobar rezultat, a čeka ga Liga kup protiv Accringtona, te domaće utakmice sa Southamptonom i Middlesboroughom.

Prošle sezone Leicester je takoreći, ukrao svjetla pozornice Slavenu Biliću i njegovu West Hamu. Srušio je Bilić sve velike momčadi s ‘majušnim’ West Hamom i dosegao status božanstva u klubu. No, nova sezona krenula je izazito loše. Nanizale su se prvo ozlijede svih važnih igrača, a potom su logično uslijedili i loši rezultati i ispadanje iz Europske lige od rumunjske Astre.

Slavenu se zaklimao stolac i sada je u situaciji kada mora ispuniti ultimatum kluba kako bi ostao na klupi Čekičara. U sljedeće tri utakmice Bilić mora ostvariti dobar rezultat, a čeka ga Liga kup protiv Accringtona, te domaće utakmice sa Southamptonom i Middlesboroughom.

Prva na redu je utakmica s niželigašem Accringtonom u Liga kupu, a Bilić to vidi kao priliku za povratak. “Ova utakmica je dobra prilika za nas jer igramo kod kuće. Ovo natjecanje nam je interesantno, ali priliku je dobiti igrači koji su dosad igrali manje. Trebaju nam promjene, a neki igrači su zaslužili priliku”, rekao je Bilić.

Svjestan je loših dana i nada se uspjehu u nadolazećim utakmicama. “Iza nas je nekoliko loših rezultata nakon reprezentativne pauze. Moramo reagirati i možemo vrlo brzo izaći iz problema. Pred nama su tri mega utakmice, tri finala prije nove pauze. Imamo dobru priliku da riješimo problem”, kazao je Bilić pa nastavio, “Dečki znaju da nisam sretan. Razgovarali smo jučer, a sad moramo reagirati, pokazati se u utakmicama. Imamo nekoliko novih igrača, a neki su ozlijeđeni, neki su došli k nama iz drugih liga, ali krajnje je vrijeme da postanemo jedinstveni i uigramo se”, kaže Slaven.

“Realnost je takva da nismo sretni niti sa svojim igrama niti s rezultatima. Moramo biti konstantniji kao momčad svih 90 minuta svakog tjedna. Ja sam totalno fokusiran na treninge i utakmice. Ne volim pričati o drugim stvarima”, zaključuje Bilić.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.