Screenshot

SKANDALOZNO: Dožupan Primorsko-goranski bakljom zaustavljao promet i pjevao: ‘Kako je dobro je*ati te opet’! (VIDEO)

Autor: Dnevno.hr

Dožupan je u jednom trenutku snimljen kamerom kako zaustavlja bakljom promet i kako skandira pogrdnu navijačku pjesmu

Zamjenik župana Primorsko-goranske županije, Zlatka Komadine, dožupan, Marko Boras Mandić, sudjelovao je u bakljadi u Rijeci 18. rujna, to jest, u večeri nakon 5:2 pobijede Rijeke protiv Dinama, javlja nam čitatelj iz Rijeke. Dožupan Boras Mandić slavio je zajedno s navijačima Rijeke pobjedu, a stvari su očito malo izmakle kontroli. Dožupan je u jednom trenutku snimljen kamerom kako zaustavlja bakljom promet i kako skandira pogrdnu navijačku pjesmu: ‘Kako je dobro, je*ati te opet, staviti ki*u u tvoju ritu, kao nekad popuši mi lijepo, za ona dobra, dobra stara vremena’.

Snimku događaja poslao nam je anonimni čitatelj koji ističe kako se Boras Mandić u 40. sekundi videa pridružuje Armadašima, uzima baklju i zaustavlja promet pjevajući spomenutu pjesmu. Naš čitatelj također naglašava kako je cijeli događaj svojim tabletom snimala djelatnica županije, što je, kako tvrdi, vidljivo na snimci nakon 1:25.

“Živim u Rijeci i navijam za Rijeku, ali ovo je ponašanje skandalozno kao i pjesma koju je dožupan pjevao”, kazao nam je čitatelj.


Snimka je po zahtjevu autora uklonjena.

 

Autor: Dnevno.hr