Facebook: ŽFK Crvena Zvezda

Skandal u Srbiji: Čelnik uglednog kluba ošamario nogometašicu! (FOTO)

Autor: Bruno Herljević

ŽFK Zvezda objavio je fotografiju igračice na čijem se licu doslovce vidi otisak dlana od šamara.

Utakmica između Ženskog nogometnog kluba Vojvodina i Crvene Zvezde u Novom Sadu imala je ružan epilog. Nogometašice Zvezde slavile su rezultatom 3:1, a nakon utakmice njihovo slavlje prekinuo je djelatnik Vojvodine Dragan Čepelja koji je udario nogometašicu Zvezde.

ŽFK Zvezda objavio je fotografiju igračice na čijem se licu doslovce vidi otisak dlana od šamara, odnosno, udarca u lice, što znači kako je udarac itekako bio snažan. Novosadski klub ogradio se od nasilnog zaposlenika, a on je nakon utakmice uhićen i otpravljen u postaju. Protiv njega će podnijeti kaznenu prijavu.

Srpski Kurir piše kako je Čapelja priznao da je udario djevojku, a taj sramotan i nedopustiv čin ‘opravdao’ tvrdnjom da ga je zasmetalo pobjedničko slavlje nogometašice.

“Bilo je incidenta, ali ništa drugo se nije dogodilo. Nemam komentara. Bilo je provokacija s njihove strane, ali sad je sve riješeno”, rekao je Čapelja.

Iz Ženskog nogometnog kluba Crvena Zvedza, oštro su osudili ovaj napad na nogometašicu.

“Ovo je neljudski čin čovjeka koji je imao službene oznake kluga. Udario je curu koja je jedna od najdiscipliranijih u ekipi, uzorno dijete koje je tek napunilo 18 godina, odlikašicu i reprezentativku Srbije”, kazali su iz kluba.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.