SKANDAL U ŠPANJOLSKOJ! Šef Villarreala otkrio pozadinu preokreta: ‘Suci su sa stadiona izašli s poklonima Reala’

Autor: Bruno Herljević

Nakon utakmice oglasio se predsjednik Villarreala, Fernando Roig, a njegova je izjava podigla dosta prašine i prenose je svi španjolski mediji.

U nedjelju su nogometaši Real Madrida slavili na Madrigalu s 3:2 i to nakon što su gubili 2:0. Madridska momčad prve je primila dva pogotka, baš kao u prošloj utakmici s Valencijom, ali sada su se uspjeli vratiti i preokrenuti. Real je ovom pobjedom ponovo zasjeo na vrh ljestvice koju je na par sati dražala Barcelona. Ipak, pobjeda Reala izazvala je burne reakcije u redovima Villarreala, iz ‘žute podmornice’ se žale zbog jedanaesterca koji je sudac Jesus Gil Manzano dosudio Realu, kojim je madridska momčad izjednačila.

Bruno Soriano igrao je rukom, ali neki će se složiti kako to nije bilo dovoljno za kazneni udarac jer ga je lopta pogodila neočekivano i iz odbijanca, lopta nije išla prema golu, a oko njega nije bilo igrača Reala, štoviše, bila su još trojica ‘žutih’. Do te lopte nije mogao niti jedan igrač, ali činjenica je kako mu je ruka nije bila uz tijelo već u neprirodnom položaju. No, diskutabilna je odluka, svakako.

“Vidi se na usporenoj snimci da me u ruku pogodila odbijena lopta i da nisam ništa mogao učiniti, nema govora o penalu i rekao sam to sucu”, poručio je Soriano nakon utakmice.

No, domaćin se žalio i na nedosuđen penal nakon što je u posljednjim trenucima utakmice bek Reala, Marcelo, igrao rukom u svom kaznenom prostoru. Marcelo je igrao rukom, ali opet je diskutabilna situacija jer je dirao slučajno. Sudac ovoga puta nije pokazao na bijelu točku.

Nakon utakmice oglasio se predsjednik Villarreala, Fernando Roig, a njegova je izjava podigla dosta prašine i prenose je svi španjolski mediji.

“Preokret Reala? Mislim da nakon onog penala koji nije postojao ne možemo ragovarati o tome. Svi tvrde kako je ona ruka bila nakon odbijanca, a to nikada nije kazneni udarac”, komentriao je Roig spornu situaciju, a onda je raspalio po sucima.

“Sudac Jesus Gil Manano i njegovi pomoćnici napustili su stadion s plastičnim vrećicama Real Madrida. Meni to nije u redu”, završio je Roig.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.