SKANDAL TIJEKOM HIMNE U SARAJEVU: Hrvatska momčad i srpski suci okrenuti suprotno od bošnjačke (VIDEO)

Autor: I.K.

BiH mediji pišu o "komičnoj" situaciji, no nema sumnje da ona ima itekako političke konotacije.

Nogometaši Olimpica pobjednici su nogometnog Kupa BiH nakon što su boljim izvođenjem jedanaesteraca sa 6-5 pobijedili Široki Brijeg. Regularni dio utakmice na Koševu je završio rezultatom 1-1, baš kao i prva utakmica u Širokom pa su odmah uslijedili jednaesterci gdje je momčad iz Sarajeva bila uspješnija.

No, uoči utakmice dogodila se zanimljiva situacija, zapravo nimalo neobična za BiH i stanje koje vlada u toj zemlji. Naime, tijekom intoniranja himne BiH igrači Olimpica bili su okrenuti prema zastavi koja je bila na istočnoj tribini, dok su navijači Širokog te suci iz Banja Luke bili okrenuti suprotno, prema zapadnoj tribini.

BiH mediji pišu o “komičnoj” situaciji, no nema sumnje da ona ima itekako političke konotacije.

Dodajmo i da je tijekom dodjele medalja za drugo mjesto igračima Širokog dio gledatelja počeo gađati igrače gostiju, a većina je skandirala ime Vedrana Puljića, navijača Sarajeva koji je prije nekoliko godina poginuo u Širokom u navijačkim neredima.

Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.